Enzo är hemma på permis

enz
Enzo har det jobbigt. Han är inte i någon vidare form. Men hemma är bäst! Lillebror Alfons och Enzo gladdes åt att ses igen på helgpermission från veterinären!

enzo
Stödet från alla vänner till Enzo som kommit in till Snuffefonden har fram till nu på ett helt fantastiskt sätt precis nästan på kronan täckt hittillsvarande veterinärkostnader – men än är inte kampen om Enzos hälsa ända i mål… Det kommer att gå åt några kronor till.
Vill du hjälpa oss ge Enzo frisk färg på nosen och glans i pälsen? snuffe2
Vill du bidra via Snuffe-fonden är vi och matte Maria mycket tacksamma! Märk med  ”Enzo”! Kontonumret till fonden är Swedbank clearnr 8270-1 kontonr 4661 923-5. Även om din överföring kan ta en eller ett par bankdagar så är den välkommen – vi vet inte hur Enzos fortsatta vårdbehov blir! Men å så innerligt vi hoppas han ska bli helt frisk! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *