En sådan här bädd skulle jag gilla!

bädd
Matte har en väldigt snygg blå tröja som… Näha, inte det… Matte hotar att skicka mig på anstalt för vanartiga katter om jag rör den?! *mutter* Men återvinningsidén är JÄTTEBRA!

Nåjam, jag ligger rätt mysigt här uppe i tornet också. Notera hur snyggt jag pälsat gardinen!
IMG_3517

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En sådan här bädd skulle jag gilla!”

    1. Mjau, jag tror att man kanske annars kan fynda lagom tröjor hos Myrorna eller liknande! NosPuss Wikki

  1. Vilken bra ide´! Matte har ju också jättemysiga tröjor som vi gärna skulle ligga och mysa på.
    Om hon bara ville dela med sig lite den snåljåpen!
    Fin bild på dig Wikki! NosGos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *