Det där med att bära katten rätt

ik
Lite suddigt webcam-kopierat ur IKEAs tidning – men det ser INTE så lyckat ut! Och det finns de som är ännu värre, Kim Kardashian t ex, att vara fotomodell är ingen ursäkt:
05_Flatbed_WEB - APRIL
Att små barn försöker och misstar greppen, ja det är ett övergående problem:
Baby girl (12-23 months) carrying cat
Eller att lite busfoton visar märkliga sätt att hålla sin katt:fel3
Troligen ger denna röda katt sin husse en tassdaskning när han kommer ned igen:
fel4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Det där med att bära katten rätt”

  1. Den där damen, modellen, borde bitas och kloas! Så håller man inte en katt eller annat än möjligen en liten kattunge, men då med handen under. Annars man man vända på mig lite hur som helst, om man är en av de jag litar på, som husse o matte.

    1. Mjau, vi är ju så olika i vad vi tillåter och det är ju viktigt att våra människor respekterar det! Nova får man tippa hur som helst och hon bara fnissar glatt, men jag är lite integritetskrävande och godkänner lagom bara att bli upplyft men helst inte omkringburen. NosPuss Wikki

  2. Mammas katt Gubben litade så mycket på mig att vi brukade göra balanstrick. Han hade framtassarna i min ena hand och baktassarna i den andra så sträckte jag fram armarna så dom blev helt raka. Det blev lite tungt med raka armar på en 5kg katt, men han stod där en liten stund tills jag sänkte armarna. 🙂

  3. Hur svårt ska det vara att lyfta med respekt och kärlek!?! Klart man kan busa till det och så men då ska båda vara med på det!
    Bra att du fick tag på tidningen:) synd bara med den där bilden på sidan 59:s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *