Matte ritar åt husse!

IMG_20130312_193925

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Matte ritar åt husse!”

    1. Mjau alla våra människor behöver mycket kärlek! Men vi myser när vi ser att husse och matte delar på mycket kärlek också. Som när matte går upp före sex på morgonen för att se till att husse kommer iväg till sitt jobb och går ut och skrapar isen från hans bil. Eller när husse nattjobbat och dagsovit, då har han god mat klar åt matte på kvällen när hon kommer från sitt jobb. Igår fick hon räkmacka och vi delade också på råkorna… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *