Vem tar sötaste kattbilden?

Tidningen Hemmets Journal har en tävling där man kan vinna 5000 kr med sin sötaste kattbild! Reglerna är enkla:
● Bildmotivet ska innefatta minst en katt.
● Fotografen ska vara amatör.
● Om någon annan än du har tagit bilden måste fotografen vara tillfrågad.
Senast 11 mars ska bilderna vara inskickade, mer info finns HÄR.

Mjau, matte, kan vi leta bland söta Wikki-bilder och skicka in någon?IMG_2930 IMG_2134IMG_2143 IMG_2491 IMG_1686IMG_9331 IMG_7782 IMG_5038 IMG_9595IMG_9204

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vem tar sötaste kattbilden?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *