Tasseriet T16 avslutas vid midnatt istället!

IMG_3278
Mjau, jag är ju lite upptagen med att hjälpa matte öppna födelsedagspresenter i kväll! Så därför har jag beslutat att om någon vill hinna anmäla sig till deltagande i Röda Tasseriet T16 (All info finns HÄR!) så går det bra ända fram till midnatt idag! Lite förlängning alltså!

Just nu har ett härligt gäng på bortåt 30 katter bidragit till att göra beloppet som går till Evas Katthem i Skara alldeles fanTASStiskt, hoppas det blir någon krona till:

2000 kr! HurrJam för underbara vänner!

Någon av er vinner en ryggsäck full av kattsaker inkl bland annat en disktrasa med cool bengalkatt och två uppsättningar med massor av kattstickers!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tasseriet T16 avslutas vid midnatt istället!”

  1. ”Snyft” Vi kunde inte vara med denna gången heller 🙁
    Vi skyller allt på den där dumma TV-avgiften som snor pengar från oss utan att ge ngt i gengäld.
    Men det kommer väll flera tasserier? Vi väntar spänt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *