Kevin-hjälp!

4-bildsserie 2013-02-16 kl. 13.55 (kompilerad)
Den har stiliga killen heter Kevin. I början av december skrev hans matte Nadia ett brev till SnuffeFonden och vädjade om hjälp:

”Hej! Min älskade katt Kevin är i stort behov av hjälp. Han är en elvaårig korthårig bondkatt med stor aptit på livet. Kevin betyder väldigt mycket för mig då jag är en ensamstående student. Han har en väldigt fin personlighet och är väldigt snäll. Jag vet inte hur mitt liv skulle varit utan honom.” Och så berättade Nadia om hur viktig hennes katt är för hennes hälsa och studieförmåga, en riktig livskamrat! Men: Kevin var inte kry – veterinären upptäckte kroniskt inflammerade njurar. Trots begränsad studentekonomi hade matte klokt nog sett till att ha pengar till Kevins försäkring ändå. Problemet var att försäkringen betalade en merpart av kostnaden men resten… Mjau, ni vet ju hur försäkringar fungerar. Hans matte skrev ”Jag känner mig rätt så desperat då jag inte har några pengar för att kunna betala hans resterande veterinärkostnader. Han är min bästa vän och förtjänar att få bra vård och må bra. Därför skriver jag till er för Kevin…”

Stora matte pratade med Kevins matte på skype och fick hälsa på honom via webcam, en stilig randig kille! Och SnuffeFonden räckte ut tassen och ordnade upp veterinärskulden. Men… Kevin är nu ordinerad att äta specialfoder från veterinären, och det behöver han ha lite hjälp att få råd med!
snuffe2
Vill du hjälpa oss att hjälpa Kevin – som är så viktig för att matte Nadia ska må bra själv – tas alla bidrag tacksamt emot via SnuffeFonden! Märk ”Kevin” så förmedlas hjälpen! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Kevin-hjälp!”

 1. Mjau, vi vill tipsa om http://www.medicanimal.com där man kan beställa veterinärfoder (och annat) till en billigare peng än att handla hos stickisen, och de levererar till Sverige också.
  Det bästa är såklart om man är flera som kan sambeställa, för det måste ju upp en liten bit i summa för att det ska bli fraktfritt också…

 2. Tack!

  För tipset, den är användbar. Ni är alla underbara som bryr er om oss fyrfotade. Vi ger så mycket glädje till er människor, så att lite hjälp från er sida då vi inte är helt friska kan göra skillnad. Tass hälsningar från den stiliga Kevin.

 3. Tusen Tack!

  Ni är helt underbara som gjort det möjligt att jag kan äta min specialfoder. Min matte tackar också och känner stor lättnad över att jag kan äta min specialfoder igen. Ni har sträckt Tassen och min lilla kropp komer att märka skillnad.

  Stor kram till er och Tass hälsningar som bidragit till min foder.

 4. Hej!

  Cyber vänner jag Kevin är glad att det är sommar njuter så mycket som möjligt av solen i min balkong. Därför har jag inte hört av mig min matte har också haft en del att göra.

  Ja, vill gärna ha eran hjälp då jag behöver specialfoder så min lilla kropp mår bättre. Min matte är mån om mig och känner sig orolig då jag inte kan ta det. Vi är ju varandras bästa vänner och tar hand om varandra. Matte vet inte hur livet skulle vara utan mig. Jag betyder mycket för henne.

  Kram till er alla som har varit helt underbara och hjälpt mig.

  Nos och tass hälsningar STILIGA Kevin.

 5. Älskade vänner!

  Ni är fantastiska då ni sträckt tassen och hjälpt mig. Jag har nu fått min specialfoder som jag tycker om Mmm Mmm. Mina små njurar behöver tas om hand min matte Nadia är lättad över att jag kan äta min foder igen. Ni är alla så underbara både matte och jag är rörda över eran vänlighet och godhet.

  Tass hälsningar Kevin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *