Sticks!

IMG_2933

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Sticks!”

 1. Hej! Vi är ett brödrapar från Eskilstuna. Vi bor hos med vår människa Joy (vi länkade till hennes blogg) och hon tycker av någon anledning att det är kul att tatuera sig och så älskar hon tecknat och vi tycker att den tecknade versionen av dig, Wikki, som du har uppe i högra hörnet är så himla sööt!

  Vi tror att Joy skulle vilja ha såna tecknade versioner av oss intatuerade någonstans och undrar vem det är som tecknat så fint?

  Sniff och tass!
  Haru (Sol) http://knyshalsa.files.wordpress.com/2013/01/dsc_0052.jpg?w=593
  och Tsuki (Måne) http://knyshalsa.files.wordpress.com/2013/01/dsc_0056.jpg?w=593

  1. Det råkade vara så att jag för ett par år sedan snubblade över Catoonizern HÄR och ville rita mig själv, men det fanns ingen ”Wikki”-modell då. Så jag mailade mitt foto och så tyckte Fran på CartoonizeMyPet att jag var söt nog att få en egen ”Kitty Key”! Det är jag väldigt stolt över!
   Man kan alltså gå in i verktyget och ”rita” sin egen katt! Men ser man speciell ut kan man maila och fråga om det går att få en Special Design! NosPuss Wikki
   PS Buff till Haru och Tsuki! Jag hoppas tassa förbi Eskilstuna snart, mitt Landet är ju där!

  1. Med oss är så bra! (Utom att vinterpälsen är ett enda fluffigt sprak!) Hoppas ni har skönt i vinterblasket också?! Är ni med på ett vårTasseri snart?
   Vilken vacker kisse! <3 NosPuss Wikki

 2. Adam påminde direkt om att det minsann var läängesedan vi hade några sådana hemma hos oss. Så jag får vara snäll matte och köpa hem några då han legat så fint i mitt knä både när jag surfat, stickat och virkat så han är värld några:)

  1. Mjau det är ju sååååååååååå gottigt! Nog tycker jag också att en god knäkompis är värd det! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *