Det finaste Gos jag sett på länge

Vår vän Sippo, inte nog med att han är överjamiskt stilig, jag tror att han är en mycket lycklig katt också! Igår lade Sippos husse Peter upp en film på ett gos som är nåt av det bästa jag sett – det får 50 poäng av 50 möjliga på GosSkalan! Han klarar avancerat nosgnugg t o m! Titta här:
httpv://youtu.be/Mp2D-Mf4JZE
Matte, kan inte vi också göra en gosfilm? När jag tuggar på din hand och dreglar saligt?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Det finaste Gos jag sett på länge”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *