Någon får nog behålla svansen!

någon
Vännen Fjutten meddelar:

Sötnosar, vad ni är snälla! Rapport från veterinärbesöket: Någon får behålla svansen tillsvidare. Det är cirkulation i den men den  har inte rätt nervimpulser så han kan inte vifta på den. Öronen är såriga men varma, så varma att de känns febriga. Humöret är ändå gott och han älskar att vara i min mattes knä. Puss på er alla, vi är så tass-samma <3

Vi håller tassarna för din svans att den ska bli kvar, Någon!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Någon får nog behålla svansen!”

  1. Vi håller alla tummar och tassar vi kan för att Någon skall bli bra och få behålla svansen!
    Stackars söta Någon efter allt han varit med om, men han tycker nog att Fjuttens mattes knä är rena himmelriket just nu. Stor hederstass till Fjutten och hans människor för att de tar så väl hand om Någon! Vi önskar att det fanns fler som ni!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *