Mjausingen fler deltagare i T15 i sista morrhårsrycket!

Det är hela klanen hos skogkatterna Pejst och Jansson, inklusive alla fyra jourkatterna som är inneboende som tävlar!!! Då måste jag samtidigt passa på och visa några fina bilder från när våra människor hälsade på hos dem strax innan jul… Här är Betty och Zingo, visst är det vackert!!?
IMG_2214
Sedan MÅSTE jag ju bara lägga till dem här störtsköna bilden på Pejst, när han ska smyga sig till köttfärsen i mattes matlagning… Det var nåt kring nosen som tog stopp???! IMG_2226
Mjau, tack för att ni vill hänga med! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mjausingen fler deltagare i T15 i sista morrhårsrycket!”

    1. Mjau, det där påshandtaget kom väldigt stragtegiskt kan man säga! Pejst jobbade lång stund med nosmotståndet! Men missarna fick köttfärs att festa på, måste jag ju tillägga! TassKram Wikki

  1. Mjau, visst har jag en uschlig matte som inte lärt sej att påshandtag ska klippas itu?! Skyller på att påsarna ska användas igen, minsann?!

    1. Mjau, nu var ju Pejst under säker bevakning i detta fall – men jam vi får inte heller leka med plastpåsar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *