Katten räddades – skönt att veta!

brand
När räddningstjänsten släckt en mindre lägenhetsbrand i Kärrtorp och lägenhetsinnehavaren förts till sjukhus så tog polisen hand om katten som fanns i den brandskadade lägenheten. Det måste vara skönt för kattens matte/husse att veta att en älskad misse är i trygghet! ♥ Heja kattpolisen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Katten räddades – skönt att veta!”

  1. Vi har tur i Stockholm som har många djurintresserade poliser. T ex Djurpolisen i söderort – toppengäng som hjälper inte bara katter.

    1. Mjau – vi har i alla fall en kattmysig person på hittegods här i Örebro och några andra också! TassKram Wikki

  2. Den dära polisen är mattes kollega! Och hon kan bara instämma att det finns många av dom som har hjärtat på rätta stället:)

    Basco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *