Kolla kattungar live! SuperCute!!!!

live
Här är en kryddsamling till! Klicka på bilden så får du se livestream med kattmamman Rosemary och hennes ungar Basil, Mace, Pepper och Sage! Du kommer att fastna resten av natten!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Kolla kattungar live! SuperCute!!!!”

  1. Det är så tråkigt med teknik som inte fungerar..matte sitter just nu och svär över att det inte går att komma ut på nätet med den nya datorn och inte fungerar det att ladda in bilder från den nya kameran heller…”suck” sånt där ska ju bara fungera..
    Nåjam laddar för Tasseriet! Nosbuff

  2. Vi hälsar på, nästan varje dag i alla fall. Kanske inte kommenterar alltid men läser gör vi, det är liksom en rutin vi inte kan ignorera.

    Basco

    1. Mjau men man MÅSTE ju inte kommentera jämt – det viktiga är väl att göra det när man har något att jama?! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *