Backa Röd – ett otroligt jobb av Göteborgs katthjälp!

backa Detta fantastiska och föredömligt förebyggande event organiserar den handlingskraftiga och energiska föreningen Göteborgs Katthjälp nu under november i ett av stadens bostadsområden. Det är precis så en bra insats för katters välbefinnande ska göras, tycker jag! Stor TassHonnör för dessa katthjälpare!

Så här beskrivs vad som händer på lördag den 24e:
Göteborgs Katthjälp organiserar i samarbete med Bostads AB Poseidon och Kastreringsbussen en temaeftermiddag om sällskapsdjur i Backa Röd, Göteborg. Temaeftermiddagen äger rum lördagen den 24 november och fokuserar på sällskapsdjur som ägs av Poseidons hyresgäster i Backa Röd, dvs. 1566 hushåll. Hyresgästernas hundar, katter och smådjur kan få en gratis hälsokontroll av en legitimerad veterinär och ägaren kan låta vaccinera och id-märka sitt djur till rabatterat pris. Det kommer även att finnas möjlighet att boka en tid för kastrering av katter till ett väldigt bra pris. Kastreringarna kommer att ske på ”kastreringsdagen” som anordnas veckan därpå. Även djursjukvårdare och hundinstruktör finns på plats under temaeftermiddagen.
Även icke Backa Röd-boende är naturligtvis välkomna att hälsa på Göteborgs Katthjälp och Kastreringsbussen denna dag!

Jag hoppas en lång kö kommer med kattägare som vill boka kastrering! Å det skulle vara toppen om vi fick låna kastreringsbussen och köra ett sådant evenemang här i Örebro också!!! Tänk vad mycket bättre för varje kastrerad katt som sedan slipper få ungar som riskerar att få gå hemlösa…

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Backa Röd – ett otroligt jobb av Göteborgs katthjälp!”

    1. Mjau, den skulle kunna turnera landet runt! Sådant borde kommuner kunna stödja och hjälpa till med! NosPuss Wikki

  1. FanKATTISKT bra initiativ!! Vi håller alla våra tassar för att det ska stå en jättelång kö av hussar och mattar som vill lära sig mer och som förstår hur viktigt det är att vi blir kastrerade.

    Heja Göteborgs Katthjälp, Kastreringsbussen och Poseidon. Hoppas att Poseidon informerar andra stora fastighetsägare om hur bra det är att stödja den här typen av verksamhet för att undvika att det bildas stora kattkolonier.

    1. Göteborgs katthjälps aktion är ett fint exempel på förebyggande arbete som alla borde ta efter! Injamar intensivt i hejaropen! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *