En fin vän har tassat över Bron

Alice-och-Wilma Så ofta har det kommit bud på Tasserier och auktioner, eller hjälpande bidrag till insamlingar med underskriften ”Alice, Wilma, Mårrgan och Bosse” till oss. Men nu har vännerna ett tomrum i sin flock – vackra Wilma, den grönögda skönheten som på den här bilden ligger på soffans ryggstöd (Medans Alice provar fårskinnet som ingick i en auktion till hjälp via SnuffeFonden), har tassat till SkaparKatten!

Vi sänder de mjukaste TassKramar till alla er som nu saknar syster Wilma! ♥♥♥

”Är det säkert?” viskar Wilma och tittar storögt på SkaparKatten. Som alltid när en ny katt kommer till Pärleporten och släpps in, så har SkaparKatten ett litet informationsjam medans praktiska saker som änglavingar och lämplig änglakattsform provas ut. ”Mjau! Så är det!” spinner SkaparKatten. ”Du kan när du vill smyga tillbaka och hälsa på din familj! cat-angelSå som katter i alla tider vandrat mellan världarna. Du kan vaka över dem och trösta dem. Det är inte säkert att matte ser dig, men hon kommer att känna när du hälsar på. Så är det!” SkaparKatten buffar mjukt på Wilmas panna med sin Nos. ”Åh! Tack!” Tankfullt och längtande tittar Wilma bort mot Pärleporten, och hon rör prövande sina skimrande små kattvingar. Hon tittar upp igen på SkaparKatten, som bara nickar och ler, ler så att blommor slår ut och små djur utvecklas i alla världar. ”Mjau, kila iväg, du! Det är fullbordat!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “En fin vän har tassat över Bron”

  1. Tack finaste Wikki för de vackra orden! De uppskattas verkligen!
    Det gör så ont att mista sin vän men vi tror hon har det bra nu och leker tafatt med sin gamla kompis Oscar i gröngräset.
    *nosbuffar*

  2. *snyft* Såå himla sorgligt tycker jag, jag både gråter och ryser av denna nyhet 🙁

    Vila i frid finaste Wilma, du kommer alltid vara ihågkommen och uppskattad!

    Nosbuffar och Tröstgos till Wilmas familj <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *