Upp och ned

updown Tänk om man fick uppleva att allt till 90% ordnade sig – och resten, som var besvärligt, fanns det tid, kraft och resurser att fixa? Men istället är det tvärtom, 90 % trassel och tragik, och så den lilla lilla guldkanten, om gör att man överlever…

Ärligt jamat, jag tror det är dags att förändra världen! Vi katter bör ta över makten och styra människorna (Och de flesta hundar m m) och skapa en fredlig och fin tillvaro för alla! Jag vet bara inte riktigt hur. Basfrågan är att ge alla något att göra, trygga bon och lagom i matskålen och få bort allt våld och all ondska. Jag får nog ta en kattlur och grubbla vidare på hur detta ska göras! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Upp och ned”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *