Tips till svenska djurparker inför Hallloween!

Katter och pumpor – visst hör de ihop på många sätt?!
Enjoy – se och njut!
httpv://youtu.be/3iJKRhy_fsM

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tips till svenska djurparker inför Hallloween!”

    1. Mjau fast jag har bara brottats med små pumpor. Undrar hur det känns att krascha en sådan där stor? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *