Konstigt, känner mig så här idag också…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Konstigt, känner mig så här idag också…”

  1. Tänk…det där var ju en exakt bild av mamma idag…när hon väl kom ur sängen så damp hon ner i soffan, gick ut i köket och damp ner på en stol och tillbaka till sängen. Hon har haft hemsk huvudvärk igen, säger hon….(fast vi här hemma har ju diskuterat om det går att ha ont i något som verkar vara så tomt ibland…äh, skämtar ju bara)

    Nu mår hon lite bättre och har i alla fall lyckats bädda om, fast vi försökte hålla fast de gamla lakanen, fast hon envisades med att stoppa ner dem i tvättunnan.

    Hoppas både din matte och klosterkatternas mattar mår bättre snart.l

    1. Mjau, stackars matte BM hon fick slita hårt i lördags men å vad hjälpen från henne och Leena och Linda (Som matade Stora matte med munkringar och Fanta! Joy!) var välbehövd och uppskattad! Hoppas alla ppiggnar till idag! Min matte är OK idag! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *