Är Zappa ett offer för striden om Stampakullen eller var är han?


Den 2/10 försvann katten Zappa från gården Stampakullen i Hyssna och det oroar hans matte Pernilla oerhört, eftersom Zappa är beroende av att få medicin dagligen! Zappa saknas fortfarande och en rejäl hittelön 10 000 kr utlovas nu!

Det tragiska i historien är att det finns misstanke om att ont sinnade personer stulit Zappa enbart för att skada hans matte Pernilla, eftersom hon befinner sig i ett regelrätt krig med föreningen Djurens Vänner Göteborg om katthemmet där. Om så är fallet, så har gärningspersonen definitivt sjunkit än längre under den gräns som endast ett fullständigt korrupt sinne överträder. Morr!

Jag kan inte uttala mig vidare om bråket mellan Stampakullenföreningen som företräder sin del av kampen och Djurens Vänner Göteborg eftersom jag inte har någon insyn i någondera sidan – men som alltid tycker jag det är ömkligt när människor inte kan göra enad sak för att HJÄLPA alla de behövande katter som finns! Behoven är ju enorma och vintern på väg! Oavsett stridigheter ska inte katterna sitta emellan, minst av allt en f d hemlösing som Zappa! Hjälp honom att komma till rätta! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Är Zappa ett offer för striden om Stampakullen eller var är han?”

 1. Wikki vi tackar ödmjukast för hjälpen att sprida denna efterlysning vidare. Pernilla kommer att uppskatta att så många som möjligt kan hålla ögonen öppna!

  NosPuss Sven cch Signe

 2. Skulle det vara så som du antyder, att man utnyttjar en sjuk katt i egna syften – ja då har man sjunkit så lågt man kan i mina ögon.

 3. Vilken sandlåda! Tycker det är riktigt dålig stil att en stor förening som djurskyddet inte lyckas redaktionen ur sina interna bråk. Ett sätt att lösa detta är att i stadgarna skriva in ett max antal år som en ledamot får sitta i en styrelse. Kan aldrig vara bra för förening eller djur med livstidsledamöter. Vad sedan bråket handlar om vet jag inte. Men en seriös förening sätter djuren först. Lös problemet!

  1. Djurens vänner, menar du… Ja oavsett förening så bör det finnas utrymme för insyn och revision och öppenhet i all form av förening som bygger verksamhet med gåvor från allmänheten! Och djuren ska gå i första rummet! NosPuss Wikki

 4. Tack alla ni för kommentarer och den person som ”postat” Zappa här. Zappa är ännu borta och han försvann från gården under 4 timmar. Har letat i hela Hyssna. Varenda
  brevlåda har fått en lapp om att han saknas. Totalt 380 st runt om. Det fick alla reda på den 3:e oktober. Den 2:e oktober emellan kl 18.00 – 22.00 försvann han.

  Han är även annonserad i Boråstidningen, Göteborgsposten, Norra Halland, Markbladet och Blocket.se sedan två veckor tillbaka.

  Ingen har hört av sig. Trots hittelön om 10.000 kr Jag letar fram till kl 02.00 – 03.00 på natten sedan samma natt. Han finns bara inte.

  Så frågan kvarstår? Var är han? Han har redan varit hemlös en gång och kom till Djurens Vänner. Jag räddade honom därifrån och jag tänker inte ge mig förrän jag vet var han är. Polisen är ju så klart ”spaka” i vanlig ordning.

  Pernilla och Zappas vänner i Hyssna

 5. Allt handlar om att Pernilla grävde fram ogentligheter i föreningen,därav deras agerande mot henne. Märkligt att de vill mörka allt,de som har ett ”realistiskt djurskydd” jo tack,gasa ihjäl katterna är realistiskt djurskydd! Ni som ännu inte sett deras lekstuga,gå in på fb sidan Stampakullen Hyssna och läs och häpna! Sidan är anmäld,men rolig att läsa,deras ”goda rykte”som de skriver där blir säkert bättre av den sidan,eller! De läser här ochså,så vill gärna säja: hej! Man kan undra hur det står till där uppe egentligen!

  1. Mjau, jag kan inte ta del i kriget men jag höjer tassen till försvar för ALLA KATTER: Ingen katt ska bli lidande för att människor är osams! Morr! NosPuss Wikki

 6. Det roliga är att de skriver att Stampakullen inte har med Dv att göra? Men använda namnet på sin clown sida vill de ändå! De är bara så patetiska så det är skrattretande. Deras rykte är ju känt vida omkring,så de gör det ju inte lättare för sej. Det som förekommit i den föreningen har förekommit,så det är inget att förneka,hoppas alla de ihjälgasade katterna får sin hämnd en dag,för det är nämligen för deras skull vi slåss,inte för människan!

 7. Lägg av!!! Skänk alla dina pengar till levande djur istället för att hålla på med detta. Övre ett års efterlysning är ju sjukt!!! Nu säger jag upp GP!

  1. Jag förstår verkligen inte din synpunkt?
   1) GP kan ju inte rå för vad folk annonserar om, så det är ju totalt onödigt att säga upp pga denna annons?!
   2) Det finns folk som söker efter allt möjligt i åratal, så det är ju inget konstigt. Att söka efter sin saknade katt under lång tid tycker jag är självklart och visar att man gör ansträngningar att få den tillbaka!
   3) Personen som lovar denna hittelön har rätt att göra vad hon vill med sina egna pengar! Dessutom är det vådligt fel att mena att just hon ”ska skänka till levande djur istället” – hon jobbar just med att aktivt rädda LEVANDE djur och har nog plöjt ned mer pengar i det arbetet än många andra, inkl Anna Kattsson! Ta reda på lite mer av omständigheterna innan du kritiserar!
   Slutligen, det är just i hopp om att få tillbaka sin katt LEVANDE som denna hittelön utlovas!
   TassKram Wikki

  2. Anna Kattsson , ja du heter nog inte så egentligen , din kommentar att skänka pengarna till levandes katter ( djur ) istället verkar väldigt konstigt VET DU ATT Zappa ÄR DÖD och hur kan du veta det i så fall , är du inblandad i försvinnandet hoppas att du kommer med ett svar om du/ni skulle vara inblandade

   1. Det här är nog ett kommentarssvar som är svårt att få reaktion på, det är ju mer än årsgammalt. Vi hoppas att sanningen om Zappas öde ska komma fram ändå, förr eller senare. TassKram Wikki

 8. Då jag följde annonserandet i GP om Zappa´s försvinnande berördes jag och förundrades över den stora kärlek, som Zappa´s matte Pernilla kände/känner för sin Zappa. Själv råkade jag i höstas ut för att min käre lille Bosse inte kom hem en kväll. Jag letade i stort sett dygnet runt under två dygn, annonserade i Norra Halland. Andra natten krafsade det på fönsterblecket. Bosse var hemma igen! Jag har nog inte varit så glad sedan jag blev far till min dotter 1981!
  Att skriva som ”Anna Kattsson” gjorde här verkar inte riktigt friskt även om ingenting längre kan göra mig förvånad.
  Pernilla, hur har det gått? Är Zappa fortfarande borta? Tänker på Dig Pernilla!
  Mvh Lasse från Åsa

  1. Vad vi andra känner till så saknas Zappa tragiskt nog fortfarande, och Pernilla fortsätter söka. Vi är nog många som undrar vad som hänt. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *