Mer viktig origami


Jag ska hjälpa matte att tassa ihop fler sådana här små söta pynt framöver i både juligare och andra färger, och sälja! De kommer att kosta en slant (Har inte spikat pris än dock + porto) och ni kan säkert gissa vart den behållningen ska gå?! Så den som är intresserad får gärna jama till om det (I god tid så matte hinner knåpa med dem!). ♥

PS. Det kan nog bli en omgång sådana bascettastjärnor som matte fixade till förra julen också att bjuda på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mer viktig origami”

    1. Mjau, vi återkommer med mer info om det – just nu måste vi tassa ihoop hittekattsband i massor! NosPuss Wikki

  1. Vi är mkt intresserade av så fint julpynt! I år har matte lovat oss gran 🙂 Även förra året fick vi en gran men helt utan pynt då matte tydligen inte hittat pynt som var ofarligt för oss. Matte muttrade ngt också om att allt måste vara okrossbart vilket vi inte alls förstår, granen rasade ju bara några ggr på julafton vilket var jättespännande och julen ska ju vara alla smås stora högtid 😉 Matte blir också glad om vi i år kan ha fint julpynt även om inget så klart kan vara finare än 2 prickiga katter i en gran 😀

    Att pyntet dessutom kan glädja andra som ännu inte hittat just sin matte/husse värmer extra i hjärtat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *