Zeke har sluppit tratt och stygn!

Husse Raimo har tagit massor av härliga bilder som finns på FB ”Zekes rehab”!
Får pälsen växa ut så kommer Zeke snart att vara som vanligt – nästan – igen! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Zeke har sluppit tratt och stygn!”

  1. Åh vad härligt att se!!! Tänk vad han har varit med om. Vi har läst i tidningen och undrat hur han mår.

    Så mycket att göra här Wikki, vi läser bloggen men har svårt att få matte att kommentera åt oss alla gånger : ) På onsdag skall matte hälsa på vännerna på Stampakullen i Hyssna. De har det lite tufft och en av katterna har försvunnit.

    NosPuss Sven och Signe.

    1. Mjau, det känns för ruggigt att höra om Hyssna – bra att ni hjälper dem lite! Hoppas att missen kommer till rätta!!! *ryser* Visst är det för sorgligt att detta ska behöva stjäla kraft och tid från de behövande katterna! TassKram Wikki

  2. Visst är det härligt! Vår matte har följt Zeke en tid, sedan hon såg honom första gången på katthemmet. Det var glädjetårar när han äntligen (efter 1 år på katthemmet) fick sitt alldeles egna hem, och visst kom det glädjetårar när hon fick se bilderna på honom utan tratt. Vilken kille! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *