Lite vila på Landet!

Mjau vad jag blev orolig igår när min (Och faktiskt alla metrobloggar!) blogg var försvunnen hela eftermiddagen och långt in på kvällen. Jag fick verkligen svårt att sova, så det var en lättnad att se att allt fungerar idag också! Puh!

Men nu tänker jag ha en vilsam eftermiddag långt från datorer och nätet – vår bil rullar just upp på Stora mattes och Stora husses gård: Landet! Frihet – hurrjam!

Vi jamas i kväll! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Lite vila på Landet!”

  1. Lilla söta Wikki, du får sova var du vill ! Det är en kattslig rättighet.
    Nosbuffar från Raggisarna

    1. Mjau, men nu är det så att något man fått inbankat i medvetandet som liten katt kan ta många omvägar innan man kan glömma! Ni anar inte vilket stort steg det var bara att nå fram till att sitta i mattes knä en längre stund… Men nu kan jag ligga där i timmar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *