Här har du hela GotlandsTasseriet T12!

Mjau, nu har jag äntligen koncentrerat mig nog för att presenteraTasseripaket ordentligt! Den här gången innehåller det en TWIST som jag kommer att presentera i nästa inlägg och jag hoppas att många vill tävla om det – för Tasserislanten ska passande nog tillfalla Gotlands katthem!img_0476

Det här har jag tassat ned i T12-paketet:
Glaskattängeln från Thomitas, faktiskt 2012:s Katthjälpskatt hos Göteborgs katthjälp.
– En röd rund och slät Gotlandssten, perfekt att hålla i handen och bli lugn av!
– Salladskrydda från Krusmyntagården, doftar underbart! Och det härliga théet ”Sommarblandning” från Kränku.
– En fin kattburk från Royal Canin fylld med stix och lite annat smaskens.
– De fem fina små porslinskatterna från 9Livs Loppis i Visby, det passar väl bra att de hjälper öns katthem!!!

– Kattleksaker: En lila Best Friend-loppa fyndad på ICA. En härlig randig pälssvans skänkt av Mekatt.
– Den tredje boken om herr Kattzon ”Best in show” från LillMymlan via Nalle&Sören, och så har Nalle skänkt ett glittrigt armband!
– Lite av varje: En kattkasse, pappersnäsdukar med tassavtryck, kattdisktrasa (Skänkt av Neko.) och ett par söta orange-gula grytlappar.

Du deltar i GotlandsTasseriet T12 så här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T12-… (Det kan vara T12 -Biffen, T12-kattnamnet eller T12-6677ÖÖ, det avgör du själv!)

– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalnings-mottagaren skriver du din deltagarkod.
– Lös tävlingsuppgiften som kommer nedan!
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 26/9 kl 20.00. (Genom att ha ett så långt Tasseri hoppas jag att det ska ge en bra slant till Gotlands katthem!)
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personligt tävlingssvar för varje katt i mailet, inte samma.

Här är T12-tävlingsuppgiften: När Stora matte besökte Gotland ingick inte bara katthemsbesök utan även lite strandmys. Att plocka vackra stenar och små fossiler gillar vi! Man får faktiskt plocka lösa stenar med sig från Gotland så länge man inte är i naturreserverat område eller skopar med sig exceptionella mängder. Frågan är: Hur många vackra småstenar fick följa med hem i en liten påse från strandpromenaden?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Här har du hela GotlandsTasseriet T12!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *