Möten på Gotland

Här är några ur SVEKATTs styrelse som varit på studiebesök på Loppiset i Visby:
Där hittade vi katten Ragnar, en hungrig kille som just flyttat in:

Och i Visbys Botaniska trädgård hade någon kattnappat kattmyntan!

På katthemmet träffade jag en annan röd kille som fick Stora matte att bli tårögd och viska ”MewTwo!???” – han svarade med en stor nosbuff!

Och i natt har Wikki FlatCat delat sovkorg med snälla collien Ditte:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Möten på Gotland”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *