Grattis Puma och Rafael!

Mina kompisar fyller år idag! Jag tror det vankas dubbelfest igen!

Så jag kryper ned i kattongen jag hittat och vilar och laddar upp lite – så att man kan slå tassarna i taket ordentligt i kväll!

Är det någon som ser något speciellt med bilden? *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Grattis Puma och Rafael!”

  1. Den är tagen på Landet! Bilden, alltså!
    Du och Nova och Tanja är jamarvälkomna till festandet ikväll… vi har ordnat med kattikoptern så att den flyger oss fram och tillbaka mellan platserna. Vi ses ikväll!

    Tass från Imma, abbemissa.

    1. Alldeles rätt! Vi har gjort en snabbvisit på Landet! Jag tror nog min kattong kan vara ”flygande matta” till festen så vi ses i kväll! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *