Har behov av att ladda batterierna

Igår var en sådan där dag som gick åt till ”administration” som det så vackert heter. Det vill säga hjälpa matte och husse med en massa städande (Matte hittade en hel Novapäls i byggsats bakom bokhyllan t ex!) – det blev jättefint i vardagsrummet men nu står det ”Fortsätta städa” på mattes planeringslista. Några dagar framåt kanske det blir mest pausbilder av samma typ som i gårdagens inlägg – hoppas att ni inte ledsnar på mig för det! Vi lever ju ett liv vid sidan om bloggandet också!

Planeringslistan innehåller dessutom ”Göra mer Hittekattsband!”- och i Hittekattsbandkassan ligger nu en fin slant som vi hoppas hitta behövande mottagare till! Så här till hösten kommer säkert fler katter i nöd än vanligt… Alla katthemsjobbare som jag jamat med svarar att i år har det varit mer katter än någonsin förr som behövt hjälp, och det är ju tragiskt! Så låt oss fortsätta räcka ut tassen till varandra! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Har behov av att ladda batterierna”

  1. Å Wikki, vi förstår mer än väl att ni behöver dagar med ”administrativt” arbete. Så är det här också just nu. Dels måste det städas upp efter gårdagskvällens fest för Sagge och dessutom håller gammelmatte på att göra i ordning så att vår sida blir mera hemtrevlig. Det tar lite tid eftersom hon inte orkar med så mycket i taget, men många små pass med jobb och sedan vila, så blir det bra så småningom. Lycka till med det fortsatta jobbet!

    Nosbuff
    Jenny, klosterkatt

  2. Vi förstår totalt, här håller Matte på med flytt förberedelser så bloggat blir det inte så mkt. Men nu så är mobilt bredband beställt så snart har vi iallafall fungerande internet ute hos oss igen, tack och lov.
    Om det är ok så ser vi gärna fler pausbilder med Wikki och Nova tema, det vore kul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *