Matte har du packat…?

Matte har du lagt flera handdukar i buren i fall jag mår illa på vägen?
Matte har du tagit med kameran så att vi kan ta Landet-foton?
Matte har du packat Wikkimat ifall det är slut i byttan hos Stora matte?
Matte har du selen och kopplet med?
Matte vi måste komma ihåg att jama till husvakten om blomvattningen!
Matte vi glömmer väl inte Nova kvar hemma?
Matte är det säkert att vi ska till Landet?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Matte har du packat…?”

    1. Mjau, ska göra vad jag kan – undrar om jag kan få gå till skogen och prova att leta kattareller?! NosPuss Wikki

  1. Hej!
    Hamnade här av en ren slump 🙂
    Mkt söt liten kisse! Fantastiskt sött foto och teckning.

    Med vänliga hälsningar Cecilia illerägd sedan 9 år tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *