Husvakt? Kan det betyda…


Våran husvakt ser precis så här tuff ut – det är därför hon är så bra husvakt.
Och nu har jag hört hur matte pratar med henne i telefonen – det KAN betyda en efterlängtad sak! Håll tassarna! Jag ska försöka lyssna mig till mer konkreta uppgifter om… om… om vi ska få åka till Landet?!! Hoppas!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *