HITTAD (Har någon sett Tachin?)


Den här killen är på vift i Brickeberg, Örebro – matte Mia är mycket orolig och skriver:
”Min älskade hankatt Tachín försvann från Brickeberg söndagen den 22 juli. Han är svart- och brunrandig, är vit runt munnen, har smal svans och ett ”bett” i ena örat. Han är chipmärkt, men har inget halsband. Han har ett fräsande/snarkande läte p.g.a. problem med andingnen och behöver därför komma hem och få sin medicin!! Alla tips är intressanta!! Mia Stålgren, 0731-807133″

Skynda dig hem till matte, kompis!

 

2012-10-02 Tachin har tyvärr hittats död. Vila i frid, vackre pojke! SkaparKatten håller dig i sin mjuka Tass och spinner dig till ro! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *