Pillan är på rymmen i Nora!


Pillan är en mycket försiktig och reserverad katt, så vi är rädda att det ska bli knepigt att få fatt i henne… Fälla är utplacerad så håll tassarna att Pillan går i den!

Bor du i Nora och ser en katt som liknar Pillan ute, hör av dig till Kicki tel. 0580-125 69 (Em och kvällar). ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Pillan är på rymmen i Nora!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *