Och så lite av Tasseriet T11 igen!

 
Jag jamade att Tanja skulle hjälpa till att visa upp den söta tygklädda lilla asken, som Sambos och Roxys skickliga matte tillverkat. Den är underbart vacker! Men Tanja klagade att hon inte fick plats i den?! Nå den är ju 19 x 19 cm bara, så det var nog inte avsikten!

Höjden är ungefär 10 cm också – lagom att kanske spara fina kattminnessaker i? Som tappade morrstrån eller annat viktigt! Du kan läsa HÄR om hur du kan vinna asken och många andra fina saker! Men Tanja kom tillbaka, vad gör du nu?
 
Snälla Tanja, försök koncentrera dig och posera för en fin bild nu! Tanjaaaaaa!

”Kurr!
Menar du
så här,
Wikki?!
♥♥♥ ”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Och så lite av Tasseriet T11 igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *