Vi är ute och grillar


På ett ställe där de påstår att internet inte har någon täckning?!!! Men vi katter kan alltid connecta!!!! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vi är ute och grillar”

  1. Hälsa matte och husse att de skall åka hem och lägga sig så att de orkar åka på bloggträffen i morgon! Ninja har organiserat allting, så det kommer att bli jamartrevligt!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *