Husse kvar på sjukhuset…

Suck, matte kom just hem utan husse! Han har fortfarande ont men det har lättat lite, men de vill få bättre bukt med hans smärttillstånd. Doktorn har sagt att migränen liksom knutit ihop sig med spänningshuvudvärk och muskelspänning till en riktigt inflammerad supervärk. När det var som värst skrek husse rakt ut av smärta… *sniff*

Husse har fått sprutor och tabletter och äntligen kunnat sova lite liggande. Tidigare när smärtan var värst så stod han bara upp, lutad mot väggen, för det lindrade en ynka bit. Att ligga var mycket värre! Varför han får så här ohyggligt ont ibland vet vi inte – det är verkligen jobbigt, och emellanåt är det svårt att få läkarna att ta det på allvar, för mitt i smärtan kan husse se rätt opåverkad ut och ha svårt att bli trodd. Men den här gången har de fattat hur svår smärtan är, hoppas vi.

Nova gråter så efter sin ”pappa” – och jag springer runt och piper också av saknad. Vår familj är halv utan husse!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

27 reaktioner till “Husse kvar på sjukhuset…”

 1. Vad fruktansvärt jobbigt och sen det där idiotiska att ”om det inte syns så finns det inte”… Vilken tur att de verkar förstå den här gången och hoppas att de kan hitta någon lindring och också något svar på varför det blir så för Silver.

  Stora kramar från oss allihop.

  Ps. Emil sov som en sten när jag berättade, men på en sekund var han klarvaken, satt upp i sängen och frågade om ”vi skulle hälsa på Silver på sjukhuset?”. Han har connectat så med Silver, men jag tror nog att han behöver lite mer lugn och ro. 😉
  Pussa honom försiktigt från oss ♥

  1. Mjau, vad jysst av Emil, han är en gentlekille! ♥ Som sagt, tack så mycket för omtanken – allt vi vill nu, jag, Nova och en sliten orolig matte, är att husse ska bli riktigt bra! Trots massor av medicin har liksom bara udden kapats på smärtan och det är en bit kvar till smärtfri… *suck*
   TassKram Wikki

 2. Har de funderat kring Hortons migrän? Det är en sort som tydligen bara drabbar män och som är riktigt riktigt otäckt smärtsam… kanske är det Horton som er husse har?

  Tröstspinn från klosterkatterna och kramar från mattarna.

  1. Mjau, det får nog husse svarsjama till, vi vet inte riktigt just nu vad de har för diagnos – ONT mest! Men ska låta husse läsa om det och se vad han tycker! Tack för tipset! TassKram Wikki

 3. Usch så tråkigt. Vi lider verkligen med er och självklart med er stackars husse. Men nu är han ju i rätta händer, så det kommer bli bättre hoppas vi.
  Många tröstbuffar från oss alla.

  1. Tack för uppsKATTade buffar! De var ju så fint och försiktigt buffade att husse kunde ta emot dem trots värken! ♥ TassKram Wikki

 4. Stackars eran husse som får så ont!
  Men får hoppas att det blir bättre nu när läkarna sett hur ont han kan få. Läste för längesedan om någon som blivit hjälpt med sin hemska huvudvärk av förebyggande akupunktur. Kanske något att prova för er husse om han inte hittat något annat som hjälpt.
  Ska hålla tassarna här att ni snart får hem er husse så ni blir hela igen!

  1. Mjau det värsta är att husse får panik av nålar och minsta lilla spruta krävs det embla (lokalbedövningsplåster typ) för… Men tack för tipset! NosPuss Wikki

 5. Åhh fy va otäckt! Här hemma håller vi både tassar och tummar hårt för er husse och hoppas att han ska må bättre snart. Nosgos och Styrkekramar <3

 6. Hemska tanke… 🙁 att ha ont och inte kunna göra sig smärtfri :/ stackars husse!
  Hoppas att läkarna kan hjälpa honom så han blir smärtfri och allrahelst kommer på vad han kan göra för att motverka sådana där anfall.
  När jag var ung så hade jag migränanfall ett par gånger per månad, men numera kommer det kanske ett par gånger om året, vilken lycka säger jag! När anfallen kommer så är det mörker och tyst som gäller… ett par tassar gör till och med ont 🙁

  Nosbuff och tröstbuffar
  Från Östgötagänget

  1. Mjau, migrän är ingen höjdare och det här blev alldeles förfärlig huvudvärk men läkarna vet inte ens om det är ”riktig migrän” heller. Vi får väl se vad de säger i morgon! *suck* Men husse vill också ha mörkt och tyst…
   TassKram Wikki

  1. Mjau, det gör vi! Matte längtar så efter husse också så vi hoppas att han får koma hem i morgon! NosPuss Wikki

 7. Goda, varma läkespinntankar till er stackars husse!! Hoppas han raskt blir bra och får komma hem till er för nospussar!! Tassakramar

  1. Mjau, vi hoppas verkligen också att han också ska kunna få en vettig diagnos så vi vet hur han ska göra om det blir så här igen! Det är så jobbigt när han är inne i en av sina smärtperioder… TassKram Wikki

 8. Stackars husse! Hoppas de får ordning på eländet! Innan jag fick mina imigransprutor på recept åkte jag ambulans 2 ggr till sjukhuset och var övertygad om att det var en hjärnblödning så huvudet kan verkligen göra ONT 🙁 Till slut fick jag muskelavslappnande tillsammans med imigran och plopp så var det i stort sett borta , en otrolig känsla ..

  Har du sett bilderna på min nya lilla nappflaskekisse? Jag är så himla kär och till och med Slumpen tvättar den lille och är SÅ försiktig 🙂 Ja så nu vet jag – Man kan vara kär i 2 på en gång,hahaha..
  Men denna är tänkt attt hamna hos en släkting i Dalarna när det blir dags att flytta ut … Jag snyftar redan.
  Kram Jam o Spinn och ta hand om husse

  1. Kanske husse borde prova imigran, när han mår som värst – dilemmat är att han är spruträdd som få!
   Mjau hos dig har en liten nappis hamnat på rätt ställe! Men det var ju en konstig kattmamma som inte brydde sig det minsta om en fullgången unge?! Men jag säger bara en sak: Se till att missan kastreras OMGÅENDE annars ploppar hon ut nya ungar om ett tag igen och det vill ni väl inte?
   TassKram Wikki

   1. En GOD nyhet!!! Imigran finns nu som NÄSSPRAY! Jag kan nog tycka attt den till o med tar snabbare än sprutorna. Jag tar bara sprutor om jag missat nässprayet hemma 🙂 BE om det samt stesolid om han behöver ett tillskott till imigranet ( ibland behövs det ..
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *