Blyg kattkompis – vem är du?

Den här missen mötte jag på gårdagens tur:
Långbent, gänglig och såååååååååååååååå nyfiken… Med halsband – och jag hoppas verkligen också kisse är ID-märkt och kastrerad!!!
Mjau det blev ju inte direkt nos-mot-nos-kontakt, men vi hälsade lite i alla fall!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Blyg kattkompis – vem är du?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *