Gå inte än!


Jag vet att det är vad matte Nalles och husse Lasses hjärtan sagt – men ändå: Idag gick 16-årige Mel Gibson till Bron för att möta SkaparKatten… Fina svarta Buse satt redan där och väntade på honom, för de två gamla vännerna hade mycket att jama om…

Den tid vi fått
har ände nått
och jag måste jama ärligt:
Det är väl ändå
när man måste gå
att få skiljas värdigt…
Och stort och smått
har allt känts gott,
mitt kattliv har varit härligt!
Men försök förstå,
sa den silvergrå,
att här har tassats färdigt!
♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Gå inte än!”

 1. Vad sorgligt att han var tvungen att gå.
  Men skönt att Buse satt och väntade på honom.
  Kattmaffian vill skicka tröstjam till hans husse och matte.
  Vi förstår att dom är ledsna nu.
  SvansKramar

 2. Tack snälla. Ja Gibson får träffa många av sina gamla kompisar däruppe men jag tror nog att Busen blir det käraste återseendet dom var ju verkligen goda vänner och Gibson fullkomligt älskade sin kroksvanskompis.
  Nalle o Lasse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *