Promenaden del 4

Mjau, jag hoppas att ni inte tröttnar på mina promenadbilder?  =^:^=

Stora matte har ett fasligt knåp att leverera dem mellan åskskurarna! *fniss*

Mig gör det inget att det är lite blött i gräset – bara jags lipper gå ut just när det öser ned!

Ibland kan man sitta ned och mumsa särskilt delikata grässtrån! Samma tuva igen…
Att avrunda med en varm solstrimma inne i vardagsrummet är perfekt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Promenaden del 4”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *