Vi katter är lite kluriga

rocketboom:</p><br /><br /><br /><br /><br /><br /> <p>Cat scan
…och det är inte alltid vi finns där man tror! Men när det gäller en Wikki och chansen att gå ut på promenad, då finns det bara ett ställe där jag är: Vid ytterdörren, ivrigt kvittrande ”Mirr mji mjaiiii ♥sätt på mig selen, skynda dig, ♥ irrrr jag vill ut!!!” och så spinner jag så högt jag kan!

Sedan är det full galopp nedför trappan till ytterdörren! Jag har svansen uppe som en plym och är som en kapplöpningshäst, vild av förväntan!

Först av allt ska parkeringen  kollas. Jag vet inte varför, men där är det godaste gräset i remsan mellan de parkerade bilarna, och så är alla bilar fulla av så mycket intressanta dofter…

Fortsättning följer!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vi katter är lite kluriga”

    1. Mjau, det är mys att ”ha ute under tassarna!” och kunna sniffa omkring. Kattpromenader är ju inte precis motionspromenader för den människa man har med sig, eftersom det går åt massor av stopp och massor av nosa nosa nosa! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *