Jag vill inte skriva om det…

Men något måste jag väl jama. Jag blir så illa berörd, och det jag tänker på är alltså katten Orville som efter sin död stoppats upp och byggts ihop med en radiostyrd helikopter, vilket anses vara någon form av smaklös absurd konst. Tyvärr såg jag detta redan i mars på youtube och till skillnad från många tidningar och websidor som beundrande kallar detta ”heartwarming” eller ”new memorial theme” så känner jag bara illamående!
_b262
Det är precis lika illa som den här uppstoppade katten som jag jamade om för drygt två år sedan. Allt man vill är att ”kattnappa” dem och låta dem få vila i frid på den gravplats de borde förunnas! *suckjam*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Jag vill inte skriva om det…”

 1. Vi håller med dig!!!!
  Tänk om de fyrbenta styrde världen och skulle göra så med din och våran matte! Det skulle väl allt få dem en liten tankeställare va. Vår matte förstår inte alls det här med uppstoppade djur. Avskyr alla sådana attribut. Troféer är vad de är, morr och fräs!

  1. Mjau, det är en sak att spara ett rådjurshorn som man hittat – men sin döda kisse ska man visa mer respekt tycker jag! Morr! NosPuss Wikki

 2. Tycker det är sjukt med alla former av uppstoppade djur. Varför vill någon förvara döda kroppar på det viset?

 3. MORR, MORR, läste oxå om detta FASANSFULLA sätt mot sin katt, USCH!!!!
  Skända kattens kropp på detta sättet, FY F****N Han är inte värd att ha katter, när han gör så.
  Tycker man ska visa sin katt RESPEKT!!!

  1. Mjau, skulle inte bli förvånad om ”konstverket” får vingar och finner frid i alla fall så småningom! NosPuss Wikki

 4. Jag få dras med en uppstoppad katt på jobbet då en av mina vårdtagare har en och den skrämmer skiten ur mig var gång jag går in i rummet. Vart tog respekten vägen?

  1. Mjau, man kan undra! Hylla livet och respektera de döda… De är inga leksaker! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *