Grattis på alla KattMammors dag!


Alima och hennes småttingar får representera den här viktiga dagen!

Till alla KattMammor, KattHjälpare och KattRäddare:
Idag vill jag höja det stora HurrJamet till er ära! HurrJam HurrJam HurrJam!
Och innerligt Tack för att ni finns! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Grattis på alla KattMammors dag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *