Styrelsemöte på katthemmet – plus Öppet Hus

Idag är en intensiv dag – Stora matte och matte har tassat iväg till katthemmet för att ha styrelsemöte, följt av Öppet Hus som vanligt på söndagar! Stora matte är väldigt nervös, eftersom det här är det första mötet sedan hon valdes till ordförande, och det är massor av saker som måste beslutas om… Jag tänkte att hon behöver lite moraliskt stöd, så jag har fixat en present till henne:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Styrelsemöte på katthemmet – plus Öppet Hus”

  1. Jag tror att Stora Matte bör skaffa en hjälpkatt på Örebro Katthem som hjälper henne med styrelsemötena. På Södertälje Katthem hjälper alltid bloggkatten ordföranden inför mötena, annars skulle allt bara bli kaos!

    1. Mjau, hon har ju en mullig hjälpkatt som mest snarkar i hennes knä!!! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *