Tårar av lycka – Tasseriet T9

Mjau, jag har just räknat över kontot för Tasseriet T9 och konstaterat att det finns UNDERBARA FANTASTISKA GIVMILDA GODHJÄRTADE ENASTÅENDE GENERÖSA VARMA FÖRSTÅENDE OCH VÄRLDSBÄSTA KATTVÄNNER runtom oss och de ÖVERTRÄFFAR ALLT! Tack tack tack tack! ♥♥♥ *svansdans*

Idag har jag just tassat över hela 1 900 kr till Föreningen 9Liv Östergötland och jag vet att Pia och hennes medhjälpare med dessa slantar kan förändra tillvaron för många katter i behov av hjälp! En av dem ser ut så här:

Tasseriet T9 pågår till i morgon 20/5 kl. 20 och alla uppgifter hittar du HÄR!

Å alla bloggkattvänner vad jag ÄLSKAR er!!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tårar av lycka – Tasseriet T9”

    1. Mjau, jag är bara en liten medtass i det stora spinneriet! *blinkar rörd* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *