Sigge Svamphunds bok

Apropå böcker så fick jag häromdagen Sigges och hans matte Helenas bok. Först hade jag tänkt att ha den i ett Tasseripaket – men jag blev så sugen att läsa den själv, att jag nog måste beställa ytterligare en bok till ett Tasseri! ♥ För den här har jag börjat att läsa själv! Den är jätterolig och mina människor blev ännu mer sugna på att göra en utflykt till Sigges revir!

Men vi ska plundra Stora mattes frys på kantareller innan vi åker hem till oss i eftermiddag istället – ett fyndställe så bra som katten, där finns en mängd godsaker!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sigge Svamphunds bok”

  1. Visst är det en underbar bok – nästan så att man känner sig lite stolt å Sigges vägnar!
    Nospuss

  2. Va skoj att du och dina människor gillar min bok!
    Det är så många som köpt den att det kom hem ett nytt lass med böcker igår. Trodde varken jag eller matte att det skulle bli sånt sug efter mitt livs historia.
    Självklart ska dina människor komma och hälsa på i mina skogar under svampsäsongen, jag brukar se till att alla får välfyllda korgar

    1. Mjau, vi hör av oss när vi får vägarna mot Södermanlands skogar – och svampsäsongen är ju lång! (Snart nejlikbroskskivling i gräsmattan, mums för den som tål dem….) NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *