Att göra reklam för katthemskatter…

Så här bra skulle jag vilja kunna presentera varenda en av de fina katterna på ”mitt” katthem i Örebro och även andra katthem:
httpv://youtu.be/p1pYgY7sZXk
Tänk vilken publicitet det skulle ge för varje hemsökande katt… Det skulle höja adoptionschanserna avsevärt! Hallå, filmteamet, var är ni någonstans? Finns det några filmare som även är kattentusiaster och som skulle kunna hjälpa oss?!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Att göra reklam för katthemskatter…”

  1. Mjau vilken fin film! Och så goa katter! Du är minsann en perfekt katthemsmedhjälpare, engagerad och påhittig! NosPuss Wikki

 1. Vilken bra idé sedan kunde ni lägga upp det på er hemsida och alla kunde titta och lära känna katterna mera. Har ni ingen skola med media inriktning eller med någon elevens val som skulle vilja ha det som projekt?
  Hm..bilden med den duplicerade katten med rödtabby skulle kunna vara Adam alla i den här familjen kan intyga att han har den förmågan. När vi tog hem honom från katthemmet funderade vi i flera veckor om vi råkat få med några av alla hans bröder också men vi kunde bara se en åt gången, dock en överallt!:)
  Vad snällt att din matte kan tipsa oss mera. Nu var vi i Örebro i torsdags och shoppade lite och fikade bla i wadköping. Men vi kommer nog snart igen och då med bilen skulle vara jättesnällt om vi kunde få några kuliga tips då.
  Fin födelsedagstårta din husse fick!

  1. Mjau vad bra att ni fick en mysig dag i Örebro då! Alltid kul med kattfolk i stan! ♥
   Vi ska klura vidare på katthemsreklamen!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *