Kattunge!?

Grattis våra kära katthemsmedarbetare Jaana till den lilla kattungen:

Klockan 8.41 imorse föddes en liten kille 49 cm lång och 3335 gram tung, Örebro katthems färskaste volontär! Grattis  storebror Vilme, mamma Jaana och pappa Adrian!!! Nu väntar vi ivrigt på att få veta vad den lille ska heta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kattunge!?”

  1. Skönt att veta att det kommer fler volontärer i framtiden *fniss*. Den här ’kattungen’ kommer dock att vara liten en väääldigt lång tid, till skillnad från oss på 4 ben med svans.

    Grattis till den lilla familjen önskar
    Sollentunagänget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *