De svarta katterna blir kvar?


De är ofta de vassaste, de charmigaste och de vackraste – de helsvarta katterna! Men av någon märklig anledning är de ofta de katter som väljs sist, när någon kommer till ett katthem för att adoptera en ny familjemedlem. Vi är många katthemsmedarbetare som undrar förbryllat: ”Vad beror det på?”

På Örebro katthem hittar du just nu:
 
Kom och hälsa på oss! Öppet Hus idag söndag mellan kl 13 – 16. Välkommen! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “De svarta katterna blir kvar?”

 1. Oooooo, matte och jag ÄLSKAR svarta katter! Min bror Aragorn var kolsvart… *suckar*

  Tass från Imma, abbemissa.

 2. Vi förstår inte heller varför kattraktiva katter i svart kostym ska behöva vänta längre på sina människor än andra. Om det nu handlar om utseendet så vill vi bara säga: Finns det något vackrare än ett par gröna ögon som glittrar mot en ur en nattsvart päls? En underbart effektfull kontrastverkan!
  Kramar och tassklappar

 3. Åhh finis, vi förstår inte heller varför lakritstrollen alltid ska vara sist kvar.. De är juh faktiskt minst lika härliga som vi andra juh! Här hemma är brorsan riktigt fobisk rädd för just lakritstroll och därför har vi inget lakritstroll i syskonskaran men vi hade haft det annars då mamma älskar lakritstroll minst lika mycket som hon älskar att äta lakrits 😉

  Nosgos och Mjölkisar

  1. Mjau, man måste respektera rädda småbrorsor, det är en sak. Men de som inte har en fobisk lilebror kan ju ta hem en svart katt! ♥ TassKram WIkki

 4. När vi var där 2006 och 2007 var det svart/vita katter som var kvar på katthemmet. Tur att vår matte och husse gillar svart/vita katter.♥♥♥♥

  nospussar från Milou och Pontus.

 5. Visst är det konstigt. Svarta katter är oerhört vackra, precis som röda, tigrerade, vita, sköldpaddsfärgade… Varför blir just vi kvar längst? Ninja

 6. Vi undrar oxå varför just svarta katter är sist på katthemmen?
  När matte sökte en kompis till mig/Mimmi, så valde, eller valde och valde. Matte hade först tänkt sig den katt som fanns på bild på en kattsida, den var rödgul, men den katten var redan tingad, så matte fick ett mail med bild på en svart katt, och matte blev glad i den katten oxå som var svart, så hon fick den katten efter några mail fram och tillbaka. Jag /Chicko är så jamars GLAD att matte valde mig, fast jag nästan är kolsvart, är lite vit under hakan, så matte gillar oxå svarta katter, mjau

  Tass Tass

  1. Mjau, katter med lurv verkar poppis, trots hur mycket mer skötsel som krävs på somliga av dem! Kontigt… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *