Apropå oss svarta…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Apropå oss svarta…”

  1. Jättefin!
    Tyvärr har jag en allergi mot just lakriskatter efter upplevelsen med kattvalpen i vintras.
    Och min grannkatt som inte lyssnar på regler om intrång på reviret är just svart.

    1. Aj då – men det skulle ju vara skönt då att få träffa en snäll sotarmisse?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *