Många bitna nu…

Sörpingskatten Max – biten av okänd antagonist
Klosterkattsmattarna – något tuggade av Sagge
Bamsan – i konflikt med en orm
Heidi Kattfamiljen berättar om kattbitighet också

Ack tänder – ni hamnar fel ibland…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Många bitna nu…”

  1. Uscha ja, tänder! Gavve bet mej när jag tänkte vara artig o erbjuda mej att vara kompis, fast jag glömde bort att han gjort det, ända tills det sprack upp ett äckligt sår i sidan på mej… Men det är nästan läkt nu, utan stickisbesök, men det har spolats av matte o jag har fått haft dumstrut…

    Brorsan däremot är på Strömsholm just nu hos stickisarna, krasslig i kistan och har feber, men jag tror han ska få komma hem igen med vatten under pälsen och meduciner, *håller tassarna*, saknar min brorsa…..

    1. Skönt att ni allihop är okej nu då! Och tur att veterinärerna finns! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *