Detta blir en härlig dag!


Tack för det fina kortet, köra kompisar!!! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Detta blir en härlig dag!”

  1. Hurrjam för våran Wikki!!! Grattis på fölsedan!! Hoppas att du får pricksis allt du önskar dig, en mjausingens stor tårta och alla gottisar i hela världen!
    Hurrjam! Hurrjam! Hurrjam! Hurrjam!
    nosgos å fölsedasgottisar
    Maurice & Kajsa

    1. Mjau, tårtan är med masssssssssor av kattvänlig grädde och fylld med läckerbitar! *spinner* Vi har tömt hela kattgodisförrådet till dekor! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *