Kan man önska för mycket?

Jag sitter och tassar med penna och papper och knåpar ihop min ÖnskeLista. För på torsdag 26/4* fyller jag år! Det är kul att fylla år och jag hoppas att matte och husse den dagen ska klappa och krama mig lite extra! I övrigt… I övrigt önskar jag inte särskilt mycket för egen del, har jag insett! Önskelistan blir liksom tom och jag tuggar på pennan istället…

Eller… Jo, jag önskar att jag vore en magisk RegnBågsKatt, som bara med ett TrolleriJam och Trixigt TassVift kunde göra så att hela kattvärlden förändrades – så att ALLA KATTER hade det bra, riktigt jättebra!

Och det bästa sättet som jag kommit på att göra något åt den saken, det är genom att säga:
De enda presenter jag önskar är i form av hjälp till hemlösa katter! Så stöd Ditt Lokala Katthem eller någon duktig katthjälpare som du känner! Då har du gett mig en fin födelsedagsgåva!! ♥♥♥

*Mjau, det klart att det blir bloggkattsfest – men det jamar vi mer om i veckan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kan man önska för mycket?”

  1. Vi önskar vi kunde ge dig precis det du önskar på din födelsedag. Som det nu är får vi nöja oss med att skänka en liten, liten del och hoppas att det i alla fall räcker en bit på den långa vägen…
    Kramar och tassklappar

    1. Alla små bidrag till alla små katter – det är så lite jag önskar mig, men så fint som det leder till om vi hjälps åt! TassKram Wikki

  2. Klart att vi ska se till att du får en present – kanske i form av en liten extra gåva till Snuffefonden?!? Önska måste man ju få göra.. och drömma, annars skulle livet emellanåt vara rättså eländigt..
    Nospuss på dig du lilla

    1. Små enkla gåvor bara – jag begär absolut inte något stort, tänk på det! ♥ NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *