Hjälp till skadade Serena behövs!

Vill du hjälpa Serena med en slant till veterinärvården? Bidrag mottages tacksamt till Örebro katthems pg: 28 88 67-5 !
Det var i onsdags under Öppet Hus på katthemmet som det kom larm om en skadad katt med öppna sår som varit utan vård ända sedan i fredags, ”att katten hade uppfläkt köttsår på ett framben samt ett bakben som hängde, kunde inte gå”! Personal från Örebro katthem hämtade snabbt upp den årsgamla lilla röda kattflickan, och lyckades som tur var få akut tid hos veterinären Ingrid.

Efter undersökning och röntgen (Inget brutet tack och lov!)  men två stora köttsår samt en blodutgjutning stor som ett hönsägg i höger ljumske, som gjorde att hon inte kunde gå pga smärtan, tyckte veterinären att katten skulle få en chans. Nerver/känsel verkade vara helt ok. Efter sårvård blev katten ordentligt bandagerad på höger framben men såren kräver mycket vård och omläggningar framöver hos veterinären, samt medicinering med smärtstillande, morfin och antibiotika.
 
Personalen berättar: ”Det är en helt underbart röd liten kattjej, ingen antydan till morr eller fräs trots att hon hade så ont. Hon var så lugn och fin, så Ingrid tyckte att hon skulle heta Serena eftersom namnet speglar hennes fantastiska temperament. Och vilka otroliga djupt bärnstensfärgade ögon hon har, wow.” Och Serena bevisade sitt milda sinnelag med att snällt ligga stilla utan ett pip under fredagens sårvård och bandagebyte hos veterinären. Nu hoppas vi innerligt att hon ska återhämta sig utan komplikationer!

Som sagt, hjälp Serena med en slant till veterinärvården:
Bidrag mottages tacksamt till Örebro katthems pg: 28 88 67-5 ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hjälp till skadade Serena behövs!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *